Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.07.2019
DOVOLENÁ
V týdnu od 22.7 do 28.7 budeme čerpat dovolenou. V tomto období nás prosím kontaktujte mailem, nebo SMS. Objednávky budou odeslány průběžně po tomto... číst celé
13.01.2019
Pohony na vrata u nás s garancí
Proč nakupovat pohony na vrata u nás Nejsme pouze distributoři, ale pohony kompletujeme a servisujeme u nás v provozovně v Ženklavě. Pohony posíláme ... číst celé
13.11.2018
Fotobuňky k vratům s pohonem
Z důvodu zajištění bezpečnosti se u automatických pohonů vrat doporučují fotobuňky. U pohonných sad pro posuvné brány jsou fotobuňky součástí každé n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Videa našich pohonů

naše nabídka

 

 

MONTÁŽE V PRAZE

A OKOLÍ ZAJIŠŤUJE

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Záruční a pozáruční servis
19.02.2019
Záruční a pozáruční servis
Kvalita našich služeb je podložena i rychlým záručním a pozáručním servisem. Předem bychom rádi upozornili, že naše pohony jsou testovány v těch nejná... číst celé
Návody k pohonům na vrata
19.02.2019
Návody k pohonům na vrata
Cílem naší firmy je komplexní nabídka služeb pro Vás, naše zákazníky. Proto ke každé sadě a ke každému produktu od nás obdržíte podrobný návod. Pokud ... číst celé
Ohlasy našich zákazníků
19.02.2019
Ohlasy našich zákazníků
Jsme rádi, že jsou zákazníci s nabídkou a funkčností našich pohonů na vrata spokojeni. O to víc nás těší, když se se svou spokojeností podělí i s námi... číst celé


                                  

Kontakt

Pohonnavrata.cz

Ženklava 235,

742 67 Nový Jičín

+420 776 031 446

volejte v pracovní dny od 8.00 - 16.30

pohonnavrata@seznam.cz

 

 

Naše nabídka
  • Pohony na dvoukřídlá vrata
  • Pohony na jednokřídlá vrata
  • Pohony na posuvná vrata
  • Náhradní díly k pohonům
  • Doplňky k otevírání vrat
Informace pro vás

O nás

Obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Návody ke stažení

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.