K personalizaci obsahu, reklam a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních parametrů cookies můžete  upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Fotobuňky k vratům s pohonemZ důvodu zajištění bezpečnosti se u automatických pohonů vrat doporučují fotobuňky. U pohonných sad...

KONTAKTY

Pohon na vrata.cz
Ženklava 235,
742 67 okres Nový Jičín
tel: +420 776 031 446
napište nám

 

VYSOKÁ KVALITA

 

SNADNÁ MONTÁŽ 

 

SPOLEHLIVOST 

 

Nyní dostanete ke každé sadě pohonů v základu tři dálkové ovladače

 
Jsme plátci DPH

 

Pokud potřebujete jakkoli poradit napište nám, nebo zavolejte 

rádi Vám poradíme

 

Pohonné sety odesíláme k zákazníkovi tak nastavené

a připravené k montáži, aby instalaci podle návodu zvládnul i laik.

 

Pohony sestavujeme a servisujeme zde v ČR

 

Stále vedeme skladem veškeré výrobní díly

 

 

 

 

Montáž a servis v Praze a okolí zajišťuje firma

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Pohonnavrata.cz, se sídlem v Ženklavě 235, IČ 46599134 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

      Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů