Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.01.2019
Pohony na vrata u nás s garancí
Proč nakupovat pohony na vrata u nás Nejsme pouze distributoři, ale pohony kompletujeme a servisujeme u nás v provozovně v Ženklavě. Pohony posíláme ... číst celé
13.11.2018
Fotobuňky k vratům s pohonem
Z důvodu zajištění bezpečnosti se u automatických pohonů vrat doporučují fotobuňky. U pohonných sad pro posuvné brány jsou fotobuňky součástí každé n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Videa našich pohonů

naše nabídka

 

 

MONTÁŽE V PRAZE

A OKOLÍ ZAJIŠŤUJE

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Záruční a pozáruční servis
19.02.2019
Záruční a pozáruční servis
Kvalita našich služeb je podložena i rychlým záručním a pozáručním servisem. Předem bychom rádi upozornili, že naše pohony jsou testovány v těch nejná... číst celé
Návody k pohonům na vrata
19.02.2019
Návody k pohonům na vrata
Cílem naší firmy je komplexní nabídka služeb pro Vás, naše zákazníky. Proto ke každé sadě a ke každému produktu od nás obdržíte podrobný návod. Pokud ... číst celé
Ohlasy našich zákazníků
19.02.2019
Ohlasy našich zákazníků
Jsme rádi, že jsou zákazníci s nabídkou a funkčností našich pohonů na vrata spokojeni. O to víc nás těší, když se se svou spokojeností podělí i s námi... číst celé


                                  

Kontakt

Pohonnavrata.cz

Ženklava 235,

742 67 Nový Jičín

+420 776 031 446

volejte v pracovní dny od 8.00 - 16.30

pohonnavrata@seznam.cz

 

 

Naše nabídka
  • Pohony na dvoukřídlá vrata
  • Pohony na jednokřídlá vrata
  • Pohony na posuvná vrata
  • Náhradní díly k pohonům
  • Doplňky k otevírání vrat
Informace pro vás

O nás

Obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Návody ke stažení

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.